Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lövbiffrullader med päron och ädelost
Päron och ädelost är gott ihop, i synnerhet om man rullar in dem i lövbiff.
Måltid:
Huvudrätt
Kök:
Okänt
Servings:
2
port
Total tillagningstid
45
minuter
minuter
Ingredienser
500
g
lövbiff
3
msk
smör
3
tsk
senap
osötad
70
g
ädelost
cirka ett halvt paket
1
st
päron
anjou
3
dl
vatten
Instruktioner
Lägg ut köttskivorna på skärbrädan, de ska helst vara rumstempererade. Salta och peppra.
Bred på senap på skivorna och smula därefter ungefär halva ädelosten på skivorna, den andra hälften av osten använder du i såsen senare.
Lägg en päronklyfta i varje rulle och rulla ihop. Fäst ihop med tandpetare.
Bryn köttet i smöret på alla sidor. Späd med vattnet och koka klart, under lock. Det tar cirka 30 minuter.
Anteckning
Använd skyn för att göra en
ädelostsås
.