Den här ädelostsåsen är mild, det är inte helt uppenbart att det är ädelost i den. Lite sälta, lite speciell smak men absolut inte stark eller överväldigande. Den passar lika bra till lövbiffen som broccolibiffarna, en len höjdpunkt som är svår att sluta nalla av.

Ädelostsås
Byt till en rivigare ädelost om du vill ha mer klös i såsen.
Ädelostsås
Byt till en rivigare ädelost om du vill ha mer klös i såsen.
Portioner Tillagningstid
4dl 5min
Portioner
4dl
Tillagningstid
5min
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: dl
Ingredienser
Portioner: dl
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Koka upp steksky, fond och grädde. Red av med redningen och låt sjuda ett par minuter.
  2. Smula ner osten och smaka av med soja, salt och eventuellt lite svartpeppar.
  3. Ta genast av värmen, så att såsen inte bränns vid.