Ärtskott blir väldigt fräscht och gott i en wrap. Tänk på att klippa bort lite av de lite sega stjälkarna så blir det lättare att bita av. Behåll bara de mjälla, fina skotten i din wrap. Babyspenaten går utmärkt att byta till senapskål, om man föredrar det. Vanlig sallad går förstås också bra.

Fetawrap med babyspenat och ärtskott
Tillagningstid 10 minuter
Portioner 2 portioner
Skriv ut receptet
Ingredienser
- 2 st tunnbröd
- 1 påse babyspenat
- 2 st vårlökar
- 150 g fetaost
- 8 st körsbärstomater
- 4 skivor skinka extrarökt
- 1 ask Oatly På mackan
- 1 ask ärtskott
Instruktioner
- Lägg ut ett ark folie på skärbrädan och lägg tunnbrödet ovanpå, så att en liten del sticket ut. Den utstickande delen är det som du ska äta ifrån senare.
- Bred på ett lager På mackan och lägg ett lager babyspenat ovanpå. Hacka vårlöken och lägg ovanpå spenaten. Lägg på ärtskotten.
- Lägg på den rökta skinkan. Dela tomaterna och skiva fetaosten och lägg ut på rullen. Försök lämna kanterna någorlunda fria så du kan rulla ihop brödet till en wrap.
- Använd folien som stöd för att vika in botten och rulla ihop kanterna om fyllningen.