Om SvenskaRecept.se

Den här hemsidan är ideellt driven av Ove och Annica. Den skapades eftersom det ibland är svårt att hitta tillbaka till sina favoritrecept, hemsidor läggs ner, utskrifter försvinner och böcker lånas ut och kommer aldrig igen. Dessutom är det skönt att slippa lapparna med anteckningar om vilka förändringar jag gjort i originalrecepten, och det är lättare att räkna om mängderna på vår nya hemsida. Nu slipper jag vända och vrida på lapparna för att lista ut vilka uträkningar som gäller, och vilka som är felaktiga!
Om det är något du undrar över när det gäller recepten, ingredienser vi använt eller vill komma i kontakt med oss av någon anledning kan du använda formuläret nedan. Vi kommer att svara så fort vi kan.


Annica

Det är jag som kokar ihop det mesta här på sidan, beväpnad enbart med entusiasm och kärlek till mat för någon formell utbildning inom matlagning har jag inte.


Ove

Mina primära roller på svenskarecept.se är att vara tekniktomte och kritisk provsmakare, men det händer att jag bidrar med ett och annat recept.


Jennifer

Jag har ett stort intresse av japansk matlagning, särskilt maträtter som inte lär lika kända utanför turistråken och populärkulturen. Dessutom är jag precis som mamma något av en sockerråtta och ganska bra på det där med efterrätter.


Sabina

Även om matlagning inte är min främsta passion har jag kommit på att jag är duktig på det där med pajer och gratänger. Efterrätter däremot är inte min grej, det överlåter jag på mamma och Jennifer.


Rulla till toppen