[Uppdaterat] SvenskaRecept.se på din dator

[Uppdatering 2020-12-12] Nu har vi i ett år erbjudit funktionaliteten att ha SvenskaRecept.se som en app på datorer. NU har vi dock beslutat att plocka bort funktionen eftersom det är så få som använder möjligheten att det är mer pyssel att underhålla funktionen än hur mycket den används. Eller för att tala recepttermer – det kostar mer än det smakar.


I vårt ständiga pysslade bakom kulisserna med nya funktioner så testar vi nu en ny funktion som gör det möjligt för dig att ha SvenskRecept.se inte bara som en hemsida i din webbläsare utan som en app på din dator.

Än så länge krävs det att du använder webbläsaren Google Chrome för att det ska fungera. Vi har dock testkört funktionen med den nya generationen av webbläsaren Microsoft Edge som ska släppas i mitten av januari 2020 och allting fungerar precis som det ska.

Installera SvenskaRecept.se på din dator

För att installera SvenskaRecept.se som en app startar du Google Chrome och surfar till svenskarecept.se. Till höger i adressfältet klickar du på det lilla plustecknet (inringat på bilden) och väljer därefter installera.

Nu finns hemsidan installerad som en app på datorn, och precis som vanlig appar kan du ha den som en panel på Start-menyn, lägga in den på Aktivitetsfältet och så vidare. Innehållet hämtas från internet precis vanliga hemsidan så det fungerar inte om du inte har tillgång till internet.

Observera att utseendet förändras beroende på hur bred du har appen. Om du bara ser en kolumn med recept, gör appen bredare som ändras utseendet.

Rulla till toppen