Rödbetssoppa

Helt makalös rödbetssoppa. Jag trodde den skulle smaka som rödbetor gör, lite jordigt och inte så gott. Men någonstans mellan balsamvinägern och kryddorna försvann den där läskiga bismaken, och kvar blev bara det goda.

Rödbetssoppa
En färgrik smakrik explosion av antioxidanter.
Rödbetssoppa
En färgrik smakrik explosion av antioxidanter.
Portioner Tillagningstid
3portioner 24minuter
Portioner
3portioner
Tillagningstid
24minuter
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: portioner
Ingredienser
Portioner: portioner
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Skala och dela rödbetorna i cirka 2cm stora tärningar. Dela löken.
  2. Lägg alla ingredienser i SoupMakern och välj programmet för slät soppa.
  3. Servera med gräddfil eller yoghurt.
Receptanteckningar

Energifördelning (en portion):
Fett: 9 gram
Protein: 3 gram
Kolhydrater: 17 gram

Kcalorier: 169 / portion

Färgen är verkligen så där brutal förresten, det är inte Photoshoppat.

Andra spännande recept: