Det enklaste sättet att ge extra smak åt maten är att använda en smaksatt olivolja, jag ser däremot ingen direkt anledning till varför jag ska betala en massa för något jag kan göra själv. Jag köper billiga karaffer på loppis, stoppar ner de örter och kryddor jag är intresserad av och täcker dem med olivolja.

Smaksatt olivolja
Perfekt att ha tillgång till när det sen är dags att göra en vinegrette eller ge klyftpotatisen ett lite extra lyft.
Smaksatt olivolja
Perfekt att ha tillgång till när det sen är dags att göra en vinegrette eller ge klyftpotatisen ett lite extra lyft.
Portioner Tillagningstid
1liter 1vecka
Portioner
1liter
Tillagningstid
1vecka
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: liter
Ingredienser
Portioner: liter
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Lägg i skalade vitlöksklyftor och hela chilifrukter i flaskan. Stoppa ner hela kvistar av de färska örterna.
  2. Häll över olivoljan och låt stå i åtminstone en vecka så den hinner ta smak. Sen är det bara att använda.