Helt makalös rödbetssoppa. Jag trodde den skulle smaka som rödbetor gör, lite jordigt och inte så gott. Men någonstans mellan balsamvinägern och kryddorna försvann den där läskiga bismaken, och kvar blev bara det goda.
Rödbetssoppa
Tillagningstid 24 minuter
Portioner 3 portioner
Skriv ut receptet
Ingredienser
- 360 g rödbetor skalade
- 50 g lök delad
- 7 dl grönsaksbuljong
- 2 msk balsamvinäger
- 2 msk olivolja extra virgin
Instruktioner
- Skala och dela rödbetorna i cirka 2cm stora tärningar. Dela löken.
- Lägg alla ingredienser i SoupMakern och välj programmet för slät soppa.
- Servera med gräddfil eller yoghurt.
Anteckning
Energifördelning (en portion):
Fett: 9 gram
Protein: 3 gram
Kolhydrater: 17 gram Kcalorier: 169 / portion
Fett: 9 gram
Protein: 3 gram
Kolhydrater: 17 gram Kcalorier: 169 / portion
Färgen är verkligen så där brutal förresten, det är inte Photoshoppat.