Parmesantäckt torskrygg

Det här går så fort att det inte är någon idé att starta maskinen med fisken förrän det andra är klart och det är dags att duka.

Vi föredrar parmesan, men det går sannolikt att använda vilken ost som helst som man gillar. Jag tycker om att strö över en dos gratängost också, eftersom det blir en så trevlig skorpa av det.

Parmesantäckt torskrygg

Måltid: Huvudrätt
Kök: Okänt
Tillagningstid 15 minuter
Portioner 5 pers
Skriv ut receptet

Ingredienser

  • 5 st torskryggar eller annan vit fisk
  • 50 g gratängost
  • 1 dl parmesan riven
  • persilja färsk
  • svartpeppar och salt

Instruktioner

  • Tina fisken och lägg den i en aluminiumform.
  • Strö osten över och klipp över lite persilja.
  • Dra några varv på svartpepparkvarnen och strö ev över en nya salt.
  • Kör välj alternativet på displayen som ser ut som en fisk (200°C) i 10 minuter.
  • Servera med mos, grönsaksblandning och mer riven parmesan.
Rulla till toppen