En rykande het torskgryta med mycket smak och en fantastisk doft, tydligt inspirerad av det spanska köket. Eftersom det kan vara bråttom att laga mat ibland utgår receptet från att du använder frysta grönsaker och frysta men tinade räkor. Istället för torsk kan du välja vilken vit fisk du vill, eller lax om du föredrar det.

Torsk i saffran
Saffransdoftande gryta med vit fisk, saffran och grönsaker. Många spanska rätter innehåller saffran, som får helt andra egenskaper när det blandas med salta smaker. Den fantastiska aromen är dock den samma.
Torsk i saffran
Saffransdoftande gryta med vit fisk, saffran och grönsaker. Många spanska rätter innehåller saffran, som får helt andra egenskaper när det blandas med salta smaker. Den fantastiska aromen är dock den samma.
Portioner Tillagningstid
4portioner 15minuter
Portioner
4portioner
Tillagningstid
15minuter
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: portioner
Ingredienser
Portioner: portioner
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Dela fisken i ganska stora bitar. Lägg i fiskbitarna, buljongen och kryddorna i de sjudande tomaterna och låt sjuda försiktigt tills de är genomkokta.
  2. Häll i grönsakerna och låt dem puttra i grytan tills de är genomvarma. Allra sist häller du räkorna. Låt dem inte koka för länge så de blir sega.
  3. Serveras som vanlig gryta, till potatis eller ris.
Receptanteckningar

Energifördelning (en portion):
Fett: 15 gram
Protein: 41 gram
Kolhydrater: 12 gram

Kcalorier: 359 / portion