Blue cheese dressing

Enklaste möjliga, den här dressingen går väldigt fort att vispa ihop. Passar som dip till allt som fungerar med ädelost, variera smaken genom att byta ädelostsort. Komplettera med färska örter för extra smak.

Väldigt god till baconburgaren eller som dip!

Blue cheese dressing

Måltid: Tillbehör
Kök: Fusion
Tillagningstid 5 minuter
Kalorier: 420kcal
Portioner 2 dl
Skriv ut receptet

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk mjölk
  • 140 g ädelost

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienserna i en skål och mixa till en slät dressing med stavmixer.
  • Om dressingen blir för fast kan du tillsätta mer mjölk för att få den mer rinnig.

Nutrition

Kalorier: 420kcal | Carbohydrates: 11g | Protein: 26g | Fat: 30g | Mättat fett: 20g | Fleromättat fett: 1g | Enkelomättat fett: 7g | Kolesterol: 72mg | Natrium: 1324mg | Kalium: 264mg | Fiber: 1g | Socker: 8g | Vitamin A: 750IU | Kalcium: 510mg | Järn: 0.2mg

Rulla till toppen