Enklaste möjliga, den här dressingen går väldigt fort att vispa ihop. Passar som dip till allt som fungerar med ädelost, variera smaken genom att byta ädelostsort. Komplettera med färska örter för extra smak.
Blue cheese dressing
Tillagningstid 5 minuter
Kalorier: 420kcal
Portioner 2 dl
Skriv ut receptet
Ingredienser
- 2 dl crème fraiche
- 2 msk mjölk
- 140 g ädelost
Instruktioner
- Blanda alla ingredienserna i en skål och mixa till en slät dressing med stavmixer.
- Om dressingen blir för fast kan du tillsätta mer mjölk för att få den mer rinnig.
Nutrition
Kalorier: 420kcal | Carbohydrates: 11g | Protein: 26g | Fat: 30g | Mättat fett: 20g | Fleromättat fett: 1g | Enkelomättat fett: 7g | Kolesterol: 72mg | Natrium: 1324mg | Kalium: 264mg | Fiber: 1g | Socker: 8g | Vitamin A: 750IU | Kalcium: 510mg | Järn: 0.2mg