Svartpepparglaze

Det är väldigt enkelt att göra en glaze, samtidigt kan det sätta så härlig extra smak på allt från kött till vegetariskt. Den här svartpepparglazen passar bäst till kött och kyckling, men om du gillar svartpeppar så tveka inte att testa på annat också. På nöt- och fläskkött ger den här glazen en viss dragning åt smaken av pepparbiff, men med en betydligt bredare smakpalett.

Och tänka sig att en så udda kombination som äppelmos och hoisinsås kan passa så bra ihop.

En fyllig och pepprig smak som gillar att ta plats.

Svartpepparglaze

Måltid: Tillbehör
Kök: Sverige
Tillagningstid 10 minuter
Portioner 6 portioner
Skriv ut receptet

Ingredienser

  • 1 msk grovmalen svartpeppar
  • 1 msk finmalen svartpeppar
  • 1,5 dl äppelmos
  • 1,5 dl hoisinsås
  • 1 tsk worcstershiresås

Instruktioner

  • Mät upp alla ingredienser i en skål och blanda väl.

Rulla till toppen