Den här sillen är mycket enkel och snabb att göra. Den behöver dock ett dygn i kylen innan du får smaka, men det är den värd.
Du kan finhacka en rödlök eller en purjolök och vända ner i currysåsen om du vill. Det är en smak som passar bra till curry och sill.

Currysill med äpple
Tillagningstid 1 day 10 minuter
Skriv ut receptet
Ingredienser
- 1 pkt 5-minuterssill avrunnen
- 2 dl Crème fraiche
- 2 msk majonnäs
- 4 tsk curry
- 1 st äpple Ingrid Marie
- salt
Instruktioner
- Blanda crème fraiche och majonnäs i en skål. Krydda med curry och lite salt.
- Öppna sillförpackningen och spara undan lite av spadet. Häll av resten.
- Skala och fintärna ett äpple. Lägg ner det i curryblandningen.
- Smaka av curryblandningen med lite av sillspadet så att det blir en currysås.
- Lägg sillbitarna i en glasburk och häll över currysåsen.
- Förvara kallt i ett dygn före servering.