Currykyckling

Ibland vill man inte stå för länge i köket och pyssla. Den här currykycklingvarianten är snabblagad, enkel och god. Dessutom ser den bisarrt färgglad ut på tallriken. Våga ta ut svängarna med kryddkaren, dina smaklökar kommer att tacka dig!

Currykyckling
Den här maträtten vinner på att man är modig med kryddkaren och inte fegar för mycket. Ingefära, gurkmeja och chili är viktiga för att det ska bli så indiskt som namnet antyder att det är.
Currykyckling
Den här maträtten vinner på att man är modig med kryddkaren och inte fegar för mycket. Ingefära, gurkmeja och chili är viktiga för att det ska bli så indiskt som namnet antyder att det är.
Portioner Tillagningstid
4portioner 15minuter
Portioner
4portioner
Tillagningstid
15minuter
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: portioner
Ingredienser
Portioner: portioner
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Putsa, tärna och förbered kycklingbrösten.
  2. Hetta upp olivoljan, lägg i currypastan och alla kryddor och fräs dem kort.
  3. Lägg i kycklingbrösten. Fräs på ganska hög temperatur tills bitarna börjat få färg runt om. Rör om hela tiden.
  4. Häll i crème fraiche och vrid ner temperaturen. Låt småputtra tills riset är klart, minst 10 minuter dock.