Ost är gott och det finns mängder av olika sorter som går att använda till massor av saker. Några av de godaste ostarna har en odör som kan få näshåren att blekna och åter andra ostar har ett utseende som är minst sagt egendomligt. Man kan ha färskost i efterrätter, riven ost till texmexrätterna, Parmesan att strö över pastan, Västerbotten i paj, ostpanering, osttäcken – det finns nästintill en ost för varje tillfälle, så jag bestämde mig för att samla alla ostrecept på ett och samma ställe.
Lövbiffrullader med päron och ädelost
Päron och ädelost är en trevlig kombination, sött päron och…
Broccoli- ädelostsoppa med morot
SoupMakern får verkligen slita med alla hårda morotsslantar och broccolin, men…
Bakad potatis med fetaost och rökt skinka
Ibland har man tur när man botaniserar i delikatessdisken, den…
Pasta med ädelost och broccoli
Ädelost och broccoli är en kombination som är svårslagen, även…
Fetaostkräm med basilika och chili
Att svänga ihop en fetaostkräm är synnerligen enkelt och ett…
Piccata Milanese – ostpanerad schnitzel med tomatsås
Piccatan är en klassisk italiensk maträtt som inte är särskilt…