Ost är gott och det finns mängder av olika sorter som går att använda till massor av saker. Några av de godaste ostarna har en odör som kan få näshåren att blekna och åter andra ostar har ett utseende som är minst sagt egendomligt. Man kan ha färskost i efterrätter, riven ost till texmexrätterna, Parmesan att strö över pastan, Västerbotten i paj, ostpanering, osttäcken – det finns nästintill en ost för varje tillfälle, så jag bestämde mig för att samla alla ostrecept på ett och samma ställe.
Baconlindade kycklingbröst med fetafyllning
Getost eller fetaost i kycklingbröstet borgar för fest. Du kan i…
Rödbetor i ugn med honung, feta och valnötter
En förrättsklassiker som nästan inte kan gå fel. Om du…
Bakad potatis med fetaost och rökt skinka
Ibland har man tur när man botaniserar i delikatessdisken, den…
Pasta med ädelost och broccoli
Ädelost och broccoli är en kombination som är svårslagen, även…