Snabbglassen påminner om mjukglass i konsistensen, mindre isig än frozen yoghurt och krämigt god. Det här receptet skapades eftersom det är fruktansvärt varmt ute, och jag ville ha något svalkande. Den blir nästintill sockerfri, om man bortser från det socker som finns i frukten men lite sötma vill jag nog allt ha. Annars blir det så tråkigt.

Snabbglass
Krämig som mjukglass, riktigt kall och full av jordgubbsmak.
Snabbglass
Krämig som mjukglass, riktigt kall och full av jordgubbsmak.
Portioner Tillagningstid
3port 10min
Portioner
3port
Tillagningstid
10min
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: port
Ingredienser
Portioner: port
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Lägg mango och jordgubbar i mixern. De ska inte tinas. Häll över yoghurten och mixa tills det är helt slätt.
  2. Servera i glasskålar med lite citronmeliss på toppen.