Bakverk

Olika bakverk i form av kladdkakor, bakelser, tårtor och semlor har nästan helt förpassats till bagerierna och konditorierna nu för tiden. Men det behöver inte vara så. Det går att göra sina egna bakelser, brownies och cheesecakes. När man fått in snitsen blir det både godare och nyttigare, och man kan få precis vilka märkliga smakkombinationer man vill och behöver inte nöja sig med de som går att köpa. Dessutom är det faktiskt inte så tråkigt att äta upp sina misslyckanden heller. De där fula, sneda och förvridna bakelserna som inte går att bjuda på, de smakar ju för det mesta inte sämre för att de ser vanvettiga ut, eller hur?

Chokladkaka med marängtäcke
Kladdkaka med mörk choklad och whisky
Cheesecake med citron och kanel
Morotskaka
Jordgubbscheesecake
Cheesecake med ananas och choklad
Ananasmums
Semla
Toscakaka
Apelsinmuffins
Saffranskladdkaka
Brownies
Cheesecake med äpplen på kanelhavrebotten
Kladdkaka med jordgubbar
Kladdkaka med gojs
Mocca-cheesecake
Semla
Apelsinmoussetårta
Pavlova
Chokladmuffins
Pavlovarulltårta
Saffransäppelkaka
Vinbärsmuffins
Apelsinchokladmuffins
Smördegsrosor
Kladdkaka med kaffe och whisky
Blåbärscheesecake
Chokladcheesecake med jordgubbar