Bakverk

Olika bakverk i form av kladdkakor, bakelser, tårtor och semlor har nästan helt förpassats till bagerierna och konditorierna nu för tiden. Men det behöver inte vara så. Det går att göra sina egna bakelser, brownies och cheesecakes. När man fått in snitsen blir det både godare och nyttigare, och man kan få precis vilka märkliga smakkombinationer man vill och behöver inte nöja sig med de som går att köpa. Dessutom är det faktiskt inte så tråkigt att äta upp sina misslyckanden heller. De där fula, sneda och förvridna bakelserna som inte går att bjuda på, de smakar ju för det mesta inte sämre för att de ser vanvettiga ut, eller hur?

Brownies
Chokladcheesecake med jordgubbar
Toscakaka
Pavlovarulltårta
Cheesecake med citron och kanel
Mocca-cheesecake
Vinbärsmuffins
Saffransäppelkaka
Pavlova
Smördegsrosor
Jordgubbscheesecake
Kladdkaka med gojs
Cheesecake med ananas och choklad
Kladdkaka med jordgubbar
Apelsinmoussetårta
Cheesecake med äpplen på kanelhavrebotten
Ananasmums
Apelsinmuffins
Chokladkaka med marängtäcke
Semla
Kladdkaka med mörk choklad och whisky
Kladdkaka med kaffe och whisky
Semla
Saffranskladdkaka
Chokladmuffins
Blåbärscheesecake
Apelsinchokladmuffins