Hamburgerdressing

Den allra godaste dressingen till din hamburgare gör  du själv. Utgå från receptet på majonnäs så har du grunden. Utan en bra grund blir inte slutresultatet lika lyckat, så gör majonnäsen själv. Det blir väldigt mycket dressing om du använder all majonnäs, å andra sidan står den sig länge i kylen om du förvarar den kallt och burk med tätslutande lock. I det här receptet har jag dock bara använt en del av majonnäsen till dressing.

Hamburgerdressing
Din egen dressing blir alltid godare eftersom du kan välja smak och styrka själv.
Hamburgerdressing
Din egen dressing blir alltid godare eftersom du kan välja smak och styrka själv.
Portioner Tillagningstid
1dl 20min
Portioner
1dl
Tillagningstid
20min
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: dl
Ingredienser
Portioner: dl
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Gör majonnäsen enligt anvisningarna.
  2. Hacka ättiksgurkan. Krossa vitlöken. Använder du färsk chili, finhacka den.
  3. Blanda majonnäsen med ajvar relish, chili eller tabasco, vitlök och ättiksgurka. Smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Förvara kallt i burk med tätslutande lock.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.