Havreotto är risotto på svenska, havre ersätter riset och den här gången valde jag att smaksätta havreotton med rödbeta. Dels för smakens skull men också för den fantastiska färgen! En lagrad herrgård går precis lika bra som parmesan, om du vill ta det helsvenska temat ett steg till.

Havreotto med rödbeta
Färgexplosionen från rödbetan gör rätten extra spännande!
Havreotto med rödbeta
Färgexplosionen från rödbetan gör rätten extra spännande!
Portioner Tillagningstid
3port 30min
Portioner
3port
Tillagningstid
30min
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: port
Ingredienser
Portioner: port
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Skala och riv rödbetorna, Blanda röbetorna med havren, vattnet och buljongtärningen. Låt sjuda i 12-15 minuter eller tills allt vatten är borta.
  2. Rör ner osten precis före servering.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.