Pastasallad med tonfisk

En krämig dressing håller pastan fräsch och den lätta syran passar perfekt till tonfisk. Den står sig något dygn i kylskåp och passar utmärkt som picknickmat. Dela inte tonfisken i allt för små bitar, den faller i sär av sig själv ändå.

Pastasallad med tonfisk
Perfekt sommarmat, oavsett var du är. Lätt att laga, lätt att ta med.
Pastasallad med tonfisk
Perfekt sommarmat, oavsett var du är. Lätt att laga, lätt att ta med.
Portioner Tillagningstid
4portioner 20minuter
Portioner
4portioner
Tillagningstid
20minuter
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: portioner
Ingredienser
Portioner: portioner
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Hacka gurkan och löken. Dela äggen, avokadon och tomaterna. Riv salladen. Klipp ner lite av dillen som egentligen ska vara i dressingen, eller spara några kvistar till garnering om du vill. Lägg allt i en salladsskål.
  2. Blanda ingredienserna till dressingen i en annan skål.
  3. Koka pastan al dente. Skölj den i kallvatten. Blanda den kalla pastan med dressingen.
  4. Blanda ner pastan i salladsskålen och fördela tonfisken över. Vänd runt hastigt och servera.