Det är väldigt enkelt att göra en glaze, samtidigt kan det sätta så härlig extra smak på allt från kött till vegetariskt. Den här svartpepparglazen passar bäst till kött och kyckling, men om du gillar svartpeppar så tveka inte att testa på annat också. På nöt- och fläskkött ger den här glazen en viss dragning åt smaken av pepparbiff, men med en betydligt bredare smakpalett.

Och tänka sig att en så udda kombination som äppelmos och hoisinsås kan passa så bra ihop.

En fyllig och pepprig smak som gillar att ta plats.
Svartpepparglaze
En fyllig och pepprig smak som gillar att ta plats.
Portioner Förberedelsetid
6portioner 10minuter
Portioner Förberedelsetid
6portioner 10minuter
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: portioner
Ingredienser
Portioner: portioner
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Mät upp alla ingredienser i en skål och blanda väl.