En fin bit torskrygg är svår att misslyckas med, särskilt om man gör den i ugnen. Allt det gottiga stannar kvar i fisken och i såsen, och det enda du behöver göra extra är potatisen. Allt annat finns i samma form, snabbt, lätt och smidigt!

En bit torskrygg är svår att misslyckas med!
Torskrygg med bacon och svamp
En bit torskrygg är svår att misslyckas med!
Portioner Tillagningstid
3portioner 30min
Portioner
3portioner
Tillagningstid
30min
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: portioner
Ingredienser
Portioner: portioner
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225°C. Riv osten. Blanda Oatly fraiche, Oatly Imat, fond och dijonsenap.
  2. Skölj och dela svampen. Hacka bacon och lök. Fräs i smöret tills baconet är helt genomstekt och svampen och löken börjar få färg.
  3. Lägg torskryggarna i en ugnsfast form. Blanda ner svamp- och baconfräset i oatlyblandningen och rör om ordentligt. Smaka av med salt och peppar.
  4. Häll blandningen över fisken. Strö över osten. Gratinera i ugnen i 25-30 minuter, prova med provsticka när fisken är klar.
  5. Servera till kokt potatis.