Vi är inne i höstens färgglada dagar och mörka kvällar, och det vi äter och dricker är minst lika omväxlande. Naturens skafferi erbjuder svamp, bär och årets sista frukter, och vad passar bättre en sval dag än en mustig köttgryta?
Rågbröd är både gott och mättande men om man vill…
Äldsta dottern experimenterar gärna i köket, den här gången är…
Dillkött är en svensk husmansklassiker som nästan fallit i glömska,…
Kantareller är en av höstens största glädjeämnen. Om du får…
Den här rätten tillhör en av de klassiska rätterna när vi…
Kantarellen går i stort sett inte att förväxla med någon…
Detta är en mustig kalops på vilt som kan så…
Chutney kan vara en sötsyrlig och kryddig blandning, ibland är den en…
Förr var lamm det vanligaste djuret på svenska gårdar, och äntligen…
Rotmos, när säsongen är rätt, är en av de godaste…
Pumpasäsongen är här, och med den en massa härliga mustiga…
Aroniabuskar är ganska snygga trädgårdsbuskar som växer som om det…