Vi är inne i höstens färgglada dagar och mörka kvällar, och det vi äter och dricker är minst lika omväxlande. Naturens skafferi erbjuder svamp, bär och årets sista frukter, och vad passar bättre en sval dag än en mustig köttgryta?
Löksåsen är en klassiker inom svensk husmanskost, lite salt och…
Det här moset kallar jag för grötmos, eftersom det primärt…
Morotsbiffarna är mer mättande än man kanske först tror och…
Det går alldeles utmärkt att göra cheesecake utan färskost av…
Chutney kan vara en sötsyrlig och kryddig blandning, ibland är den en…
I det här receptet får du ta mängderna med en…
Ungerns nationalrätt gulasch, ursprunglig stavning gulyás (eg. boskapsfösare), återfinns i många…
Kantarellen går i stort sett inte att förväxla med någon…
Den här rätten tillhör en av de klassiska rätterna när vi…
Köttfärslimpa är antagligen ett av de där recepten som finns…
Rönnbärsgelé har varit en klassiker på våra svenska matbord när…
Att kunna korka upp en flaska hemgjord plommonsaft när kvällarna…