Vi är inne i höstens färgglada dagar och mörka kvällar, och det vi äter och dricker är minst lika omväxlande. Naturens skafferi erbjuder svamp, bär och årets sista frukter, och vad passar bättre en sval dag än en mustig köttgryta?
Ungerns nationalrätt gulasch, ursprunglig stavning gulyás (eg. boskapsfösare), återfinns i många…
Förr var lamm det vanligaste djuret på svenska gårdar, och äntligen…
Det här receptet blir lite på en höft, eftersom vi…
Butternut squash, morot och potatis går väldigt bra ihop i…
Den här marmeladen är så god att man vill göra…
Köttfärslimpa är antagligen ett av de där recepten som finns…
Morotsbiffarna är mer mättande än man kanske först tror och…
Champinjoner finns lättillgängligt året runt, så den här såsen kan…
Aroniabuskar är ganska snygga trädgårdsbuskar som växer som om det…
Nu i kantarelltider kan det vara gott att lyxa till…