Vi är inne i höstens färgglada dagar och mörka kvällar, och det vi äter och dricker är minst lika omväxlande. Naturens skafferi erbjuder svamp, bär och årets sista frukter, och vad passar bättre en sval dag än en mustig köttgryta?
Butternutpumpan är söt, brandgul och väldigt näringsrikt. Den kallas också…
Kalvstek med gräddsås är en klassisk husmansrätt som vanligtvis serverades…
Rotmos, när säsongen är rätt, är en av de godaste…
Rivet äpple riskerar att bli lite rinnigt, men det är…
Den här marmeladen är så god att man vill göra…
Detta är en mustig kalops på vilt som kan så…
Ett snabblagat, gott pajrecept som räcker till 4-6 personer beroende…
Champinjoner finns lättillgängligt året runt, så den här såsen kan…
Exakt hur mycket äpplen som går åt tycker jag är…
Så fort de första västeråsgurkorna tittar fram är det dags…
Kantarellen går i stort sett inte att förväxla med någon…
Personligen tycker jag inte om ren gräddkola eftersom den inte…