Vi är inne i höstens färgglada dagar och mörka kvällar, och det vi äter och dricker är minst lika omväxlande. Naturens skafferi erbjuder svamp, bär och årets sista frukter, och vad passar bättre en sval dag än en mustig köttgryta?
Chutney kan vara en sötsyrlig och kryddig blandning, ibland är den en…
Banan i mat är förvånansvärt gott. I det här receptet…
Kålpuddingen är en klassisk rätt från det svenska köket som…
Ungerns nationalrätt gulasch, ursprunglig stavning gulyás (eg. boskapsfösare), återfinns i många…
Köttgryta är en praktisk maträtt om man vill göra mycket…
Om det är så att du råkar ha mos över…
Äldsta dottern experimenterar gärna i köket, den här gången är…
Egentligen glömde jag, men det visade sig gå alldeles utmärkt…
När nu frosten börjar angripa på bred front och inte…
Det här moset kallar jag för grötmos, eftersom det primärt…
Morotsbiffarna är mer mättande än man kanske först tror och…
Äppelmust är extremt enkelt att göra, det enda som krävs…