Det finns, när man börjar titta, väldigt många varianter som samtliga kallas Remouladsås så anpassa kryddningen efter vad du hade tänkt servera såsen till. Det här receptet utgår från att såsen ska komplettera en fiskrätt, till exempel stekt, panerad torsk eller hemagjorda fiskpinnar. Det går att använda såsen som extrakrydda på en rejäl rostbiffsmörgås eller dipp till pommes frites om man vill. Gör såsen i god tid så hinner den stå och mogna i smakerna till servering. Den allra godaste såsen gör du på hemmagjord majonnäs.

Remouladsås
En majonnäsbaserad sås som lämpar sig till många saker.
Remouladsås
En majonnäsbaserad sås som lämpar sig till många saker.
Portioner Tillagningstid
2dl 5min
Portioner
2dl
Tillagningstid
5min
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: dl
Ingredienser
Portioner: dl
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Häll av kapris och finhacka gurkan. Finhacka koriander om du använder färsk, torkad går också bra.
  2. Blanda ner koriander, kapris och gurka i majonnäsen och rör om. Smaka av med salt och något varv på svartpepparkvarnen. Låt stå i kylen tills servering.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.