Vi är inne i höstens färgglada dagar och mörka kvällar, och det vi äter och dricker är minst lika omväxlande. Naturens skafferi erbjuder svamp, bär och årets sista frukter, och vad passar bättre en sval dag än en mustig köttgryta?
Har du fler äpplen än du vet vad du ska…
Grönkål växer villigt och tål både kyla och dåligt väder.…
Det går alldeles utmärkt att göra cheesecake utan färskost av…
Äppelmust är extremt enkelt att göra, det enda som krävs…
Lingonsylt är ett måste till pannbiff tycker jag, men ofta…
Pumpasäsongen är här, och med den en massa härliga mustiga…
I äppeltider är det lika bra att passa på. Till…
I det här receptet får du ta mängderna med en…
Kalvstek med gräddsås är en klassisk husmansrätt som vanligtvis serverades…
Äldsta dottern experimenterar gärna i köket, den här gången är…
Dillkött är en svensk husmansklassiker som nästan fallit i glömska,…