Vi är inne i höstens färgglada dagar och mörka kvällar, och det vi äter och dricker är minst lika omväxlande. Naturens skafferi erbjuder svamp, bär och årets sista frukter, och vad passar bättre en sval dag än en mustig köttgryta?
Butternutpumpan är söt, brandgul och väldigt näringsrikt. Den kallas också…
Minipajer är praktiska munsbitar som passar att servera vid kräftskivan,…
Man kan lägga in det mesta, även rädisor. Jag använder…
Exakt hur mycket äpplen som går åt tycker jag är…
Så fort de första västeråsgurkorna tittar fram är det dags…
Ungerns nationalrätt gulasch, ursprunglig stavning gulyás (eg. boskapsfösare), återfinns i många…
Champinjoner finns lättillgängligt året runt, så den här såsen kan…
Ugnsbakade äpplen med toscaglasyr blir snabbt likt den mjuka toscakakan en…
Banan i mat är förvånansvärt gott. I det här receptet…
När man säger ketchup brukar alla tänka på det som…
Köttfärslimpa är antagligen ett av de där recepten som finns…