Startsida2

Husmanskost

Rökig kyckling i bacontomatsås

Rökig kyckling i bacontomatsås

Istället för att använda fina kycklingbröst till…

Whiskysås

Whiskysås

Det här är i grunden en sorts löksås, men smaken får ett rejält lyft med en frikostig skvätt whisky. Passar utmärkt…

Rabarbercurd

Rabarbercurd

Curd påminner en aning om bland annat marmelad men kan närmast beskrivas som en kusin till marmeladen. En stor skillnad…

Futomaki

Futomaki

Till futomaki, stora sushirullar, kan man använda i stort sett vad som helst. Jag har i det här receptet valt tunt…

Välkommen, sommar

Välkommen, sommar

Sommar – det räcker att smaka på ordet för att det ska rycka i mungiporna. Och precis som med våra…

Vinter

Tacolasagne

Tacolasagne

Vad händer om man låter Italien och Mexiko mötas på halva vägen? Rent geografiskt hamnar…

Kaffets dag

Kaffets dag

Även om många av oss dricker kaffe varje dag, så är den 29 september kaffets…

Rulla till toppen