Omfamna hösten

Vi är inne i höstens färgglada dagar och mörka kvällar, och det vi äter och dricker är minst lika omväxlande. Naturens skafferi erbjuder svamp, bär och årets sista frukter, och vad passar bättre en sval dag än en mustig köttgryta?

Rödbetsbiffar

Rödbetsbiffar

Rödbetans nyttighet har väl knappast gått någon förbi, men det…

Toscaäpplen

Toscaäpplen

Ugnsbakade äpplen med toscaglasyr blir snabbt likt den mjuka toscakakan en…

Krämig champinjonsoppa

Krämig champinjonsoppa

Champinjonsoppa är en klassiker som inte är särskilt svår att…

Äppelplättar

Äppelplättar

Har du fler äpplen än du vet vad du ska…

Chili con carne

Chili con carne

Chili con carne är en sorts köttgryta, med eller utan…

Löksås

Löksås

Löksåsen är en klassiker inom svensk husmanskost, lite salt och…

pannbiff

Pannbiff med lök

Pannbiff med lök måste vara en av de mest älskade…

Tomatketchup med honung och anchochili

Tomatketchup med honung och anchochili

Ketchup behöver inte betyda tomatketchup, men i det här fallet…

Rulla till toppen